Ako Pirlo ode, da rušimo stadion

Izvor: B92, 28.Sep.2013, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ako Pirlo ode, da rušimo stadion"

Kapiten Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je da uprava kluba nikako ne bi smela da dozvoli odlazak Andree Pirla jer bi u protivnom mogao da usledi raspad ekipe.

"Ako Pirlo ode možemo polako da rušimo deo po deo stadiona, a svi mi prestanemo da igramo fudbal. Ne šalim se! Zaista smatram da Pirlov odlazak ne bi smeo da bude opcija", poručio je Bufon.

Mediji na Apeninima navode da bi Pirlo, čiji ugovor ističe narednog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leta, nezadovoljan statusom u ekipi mogao karijeru da nastavi u Premijer ligi, konkretno u Mančester Junajtedu.

Pirlo je u Juventus stigao 2011. godine iz Milana i predvodio je ekipu do dve uzastopne šampionske titule.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ako Pirlo ode, da rušimo stadion"

Izvor: B92, 28.Sep.2013

Kapiten Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je da uprava kluba nikako ne bi smela da dozvoli odlazak Andree Pirla jer bi u protivnom mogao da usledi raspad ekipe..."Ako Pirlo ode možemo polako da rušimo deo po deo stadiona, a svi mi prestanemo da igramo fudbal. Ne šalim se! Zaista smatram da Pirlov odlazak...

Nastavak na B92...

Bufon: Ako ode Pirlo možemo da srušimo stadion!

Izvor: Dzungla.org, 28.Sep.2013

Kapiten „stare dame“ zatražio je od čelnika kluba da prodaju italijanskog reprezentativca OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.