Juventus želi da dovede Matu

Izvor: Press, 09.Sep.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus želi da dovede Matu

Španac je na Old Traford došao pre samo šest meseci iz londonskog Čelsija, ali je navodno spreman da sasluša ponudu torinskog kluba.

Kako navodi Tutosport, problem bi, kao i uvek, moglo da bude obeštećenje, jer Junajted traži 30 miliona funti, sedam manje nego što ga je platio Čelsiju.

Novi menadžer Junajteda Luj van Gal u letnjem prelaznom roku potrošio je preko 150 miliona funti, pa bi prodajom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Mate u januaru 2015. godine engleski klub u određenoj meri mogao da popravi finansijski saldo.

Mata je u drugom delu prošle sezone za Junajted odigrao 15 utakmica i dao šest golova.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA: Kristijano Ronaldo se vraća u Mančester!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2014, 15:01

Da li je na pomolu nova transfer bomba?! Kristijano Ronaldo vraća se u Mančester junajded!..Vraća se kući: Kristijano Ronaldo .. ..Potpuno "ludilo" nastalo je na Ostrvu kada je osvanula informacija da se najbolji fudbaler na planeti Kristijano Ronaldo vraća u redove "crvenih đavola". Portal  „Koftofsajd“...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.