Mata u crno-belom?

Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2014, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mata u crno-belom?

Uprava Juventusa pokušaće u zimskom prelaznom roku da dovede Španca Huana Matu iz Mančester junajteda.  

Kako prenose italijanski mediji, jedini problem bi mogla da bude visina obeštećenja jer Junajted traži 30 miliona funti, sedam manje nego što ga je platio Čelsiju.
Novi menadžer Junajteda Luj van Gal u letnjem prelaznom roku potrošio je preko 150 miliona funti, pa bi prodajom Mate u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << januaru 2015. godine engleski klub u odredjenoj meri mogao da popravi finansijski saldo.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


RUKOMETAŠI DOBILI SELEKTORA: Nekada najbolji golman sveta vodi Orlove


BLAMAŽA: Partizan izgubio 26 razlike


ORLIĆI U BARAŽU ZA EP: Rasplet kakav smo želeli






Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Atletiko i Valensija žele Matu

Izvor: Sportal.rs, 09.Sep.2014

Skoro je sigurno da će ofanzivni vezni fudbaler Mančester junajteda Huan Mata napustiti "Old Traford" u zimskom prelaznom roku, a posle Juventusa, za njegove uslue pokazali su interesovanje i madridski Atletiko i Valensija, prenose španski mediji. "Jorgandžije" i "slepi miševi" spremni su da izdvoje...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.