Zvezdina čigra ima poruku za Nejmara i drugove!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina "čigra" ima poruku za Nejmara i drugove!

Oduševio je navijače izdanjem u Napulju, a evo šta poručuje Pari Sen Žermenu pred duel na "Marakani".

Pre početka grupne faze Lige šampiona niko nije mogao da pretpostavi da će Crvena zvezda kolo pre kraja i dalje biti u konkurenciji da prezimi u Evropi.

Nakon poraza od Napolija crveno-beli više ne mogu da se nadaju plasmanu u eliminacionu fazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona, ali imaju svoju računicu kada je plasman u eliminacije Lige Evrope u pitanju.

Šampiona Srbije samo pobeda nad Pari Sen Žermenom može da odvede dalje, ali to nije jedini uslov. Da u Zvezdi veruju u čudo potvrđuje i izjava najboljeg igrača Milojevićevog tima posle večerašnje utakmice.

"Naši navijači su uvek sjajni, takvi su bili i večeras. Odigrali smo dobro u drugom poluvremeu i imamo još jedan meč pred sobom. Pari Sen Žermenu neće biti lako", poručio je Marko Marin.

Bivši reprezentativac Nemačke pokazao je i večeras klasu. Pored asistencije za gol imao je još mnogo odličnih poteza tokom drugog poluvremena i ne čudi što su navijači posle meča imali samo reči hvale za omalenog vezistu.

Poslednju utakmicu u grupnoj fazi Lige šampiona fudbaleri Crvene zvezde odigraće 11. decembra protiv Pari Sen Žermena u Beogradu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.