LŠ, U19 - Zvezda bez Joveljića na Napoli, evo ko ga menja (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ, U19 - Zvezda bez Joveljića na Napoli, evo ko ga menja (SASTAVI)

U 14 časova počinje današnji dupli program u Napulju.

Omladinci Crvene zvezde su, kao i njen seniorski tim, u prvom kolu grupne faze Lige šampiona remizirali u Beogradu sa Napolijem, tada je bilo 1:1, a jedni gol za Zvezdu postigao je Dejan Joveljić.

Njega danas nema u U19 ekipi, pošto je prokomandovan u prvi tim, pa će puleni Bratislava Živkovića biti značajno oslabljeni.

Današnji duel Napolija i Crvene zvezde u petom kolu U19 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona počinje u 14 časova, a umesto Joveljića napad crveno-belih predvodiće Burmaz.

Dobra vest je da će od prvog minuta zaigrati Aleksa Terzić čiji je nastup takođe bio pod znakom pitanja i on će danas sa kapitenckom trakom predvoditi ekipu Crvene zvezde.

Kako smo ranije danas objavili, nema TV prenosa ove utakmice...

Napoli: D'Andrea - Espozito, Senese, Perini - Meconi, Mićilo, D'Alesandro, Marino, Kalvano - Saporeti, Sgarbi.

Crvena zvezda: Gordić - Kukolj, Milikić, Eraković, Stajić - Adžibaba, Stojanović - Kupusović, Jočić, Terzić - Burmaz.

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme - Ma, ko kaže da ne mogu bez Jovelje, sjajni Zvezdini klinci vode u Napulju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018

Sjajne vesti stižu iz Napulja posle prvog poluvremena U19 ekipa Napolija i Crvene zvezde u petom kolu omladinske Lige šampiona...Pribojavali su se navijači Crvene zvezde kako će danas ekipa Bratislava Živkovića odigrati u Napulju, s obzirom da je najbolji Zvezdin omladinac i najbolji srtrelac ove...

Nastavak na Sportske.net...

LŠ, U19 - Šteta, Zvezda TRI PUTA vodila u Napulju, na kraju ostala praznih šaka

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018

U svakom slučaju, ekipa Bratislava Živkovića ponovo je ostavila vrlo dobar utisak...Omladinska ekipa Crvene zvezde poražena je danas od domaćeg Napolija, u petom kolu U19 Lige šampiona, rezultatom 5:3 i tako ostala bez šansi za plasman u narednu fazu takmičenja...S obzirom na razvoj događaja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.