Poluvreme - Ma, ko kaže da ne mogu bez Jovelje, sjajni Zvezdini klinci vode u Napulju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Ma, ko kaže da ne mogu bez Jovelje, sjajni Zvezdini klinci vode u Napulju! (foto)

Sjajne vesti stižu iz Napulja posle prvog poluvremena U19 ekipa Napolija i Crvene zvezde u petom kolu omladinske Lige šampiona.

Pribojavali su se navijači Crvene zvezde kako će danas ekipa Bratislava Živkovića odigrati u Napulju, s obzirom da je najbolji Zvezdin omladinac i najbolji srtrelac ove ekipe Dejan Joveljić prebačen u prvi tim za večerašnju utakmicu seniorskih ekipa.

Ali, izgleda da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije bilo previše razloga za strah, jer posle prvog poluvremena Zvezda protiv Napolija vodi sa 2:1.

U prva četiri kola je sve golove za Zvezdu postizao upravo Joveljić, po jedan na tri meča, ali danas su crveno-beli još efikasniji!

Već u trećem minutu, kapiten Crvene zvezde Aleksa Terzić iznudio je jedanaesterac, a u gol ga je pretvorio Jočić - 0:1.

Vođstvo crveno-belih trajalo je 12 minuta, Napolitanci su izjednačili preko Perinija, ali onda u 26. minutu n ovi šok za domaće.

Borisav Burmaz, koji danas predvodi napad Zvezde umesto Joveljića, opravdao je poverenje trenera i posle kornera, a onda i loše reakcije odbrane domaćih, doneo je Zvezdi novo vođstvo - 1:2!

-

U Napulju je pre 10 minuta počeo duel omladinaca, a Zvezda trenutno vodi rezultatom 1:0.

Strelac pogotka za crveno-bele je Jočić iz jedanaesterca načinjenog nad Terzićem u 3. minutu.

🔴⚪#fkcz #UYL pic.twitter.com/jNHEGpcVWI

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) November 28, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.