ZA NEPOVEROVATI: Brazil sledeće sezone igra Jadransku ligu!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NEPOVEROVATI: Brazil sledeće sezone igra Jadransku ligu!

Prema najavama selektora ove repezentacije Ratka Rudića, oni će se u cilju što boljih priprema za Olimpijske igre takmičiti u takmičenju koje je po jačini ravno Ligi šampiona

Brazil nema nikakve veze sa Balkanom ili sa Evropom, ali će od sledeće godine biti veoma važan akter na Balkanskom poluostrvu. Naime, njihova vaterpolo reprezentacija bi trebalo da u narednoj sezoni učestvuje u regionalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Triglav ligi u kojoj se takmiče i srpski klubovi.

Prema pisanju hrvatskih medija koji se pozivaju na legendarnog Ratka Rudića koji vodi brigu o nacionalnom timu “selesaa”, Brazilci će u sklopu što bolje pripreme za Olimpijske igre čiji su domaćini 2016. godine igrati u jednom od najjačih takmičenja na svetu, a kao domaćini bi igrali u Zadru.

Foto: Wikipedia/Ex13

- Privodimo kraju dogovor na kojem radim već mesecima i trenutno imamo odluku Upravnog odbora Triglav regionalne vaterpolo lige da nas od sezone 2015/16 primaju u takmičenje. Sada se vraćam u Brazil na završne konsultacije, uveren da će sve biti uspešno završeno – rekao je Rudić.

U zemlji “sambe i fudbala” jako ozbiljno prilaze takmičenju na OI, gde žele da osvoje jednu od medalja i ne žale sredstva da to ostvare, a u tom cilju su angažovali i proslavljenog stručnjaka kao i nekolicinu stranih igrača, jedan od njih je i naš Slobodan Soro, a u planu im je davanje državljanstva još dvojici ozbiljnih vaterpolista.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.