Vojvodina odlučila: Ostajemo u SEHA ligi

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2013, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina odlučila: Ostajemo u SEHA ligi

Vojvodina nastavlja takmičenja u Gasprom Južni tok ligi, potvrdio je Upravni odbor šampiona Srbije u petak posle skoro dva sata većanja.
U saopštenju izdatom posle sastanka ističe se da Novosađani prihvataju odluke UO SEHA sa prekjučerašnjeg sastanka u Beogradu, kojom prilikom im se rukovodstvo regionalnog takmičenja izvinilo za propuste oko izostanka tv prenosa meča sa Brest Meškovom i obećalo dva sledeća o sopstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << trošku, priznajući propuste kancelarije.
Vojvodina je učešće u Gasprom Južni tok ligi bazirala na činjenicama da je RSS odmrzao status u SEHA i podržao aktivno učešće srpskih klubova u tom takmičenju, ali i, vrlo značajno, da je Gasprom sponzor lige i da ona nosi naziv Južni tok. To je teorijski lepo zamišljen projekat, u ovom trenutku je to liga profesionalna u obavezama klubova, ali amaterska u njihovim pravim. I dalje ima problema koji se mogu i moraju rešavati u interesu opstanka takmičenja. Nastavljamo takmičenje, pod uslovom da se primedbe reše najkasnije do kraja sezone – ističe se između ostalog u saopštenju novosadskog tima.
Vojvodina u subotu gostuje u Prešovu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.