SEHA: Izvinjenje Vojvodini

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2013, 06:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEHA: Izvinjenje Vojvodini

Burna nedelja u regionalnom takmičenju u kojoj je Vojvodina pripretila istupanjem iz Gasprom Južni tok lige, zbog propusta kancelarije SEHA, u četvrtak je dobila i novu dimenziju u vidu sastanka dve strane u Hajatu.
Epilog – izvinjenje SEHA srpskom šampionu, a o detaljima sastanka, koga je okarakterisao kao „uspešan razgovor” govorio je predsednik Mihajlo Mihajlovski:
Da je kancelarija omanula u komunikaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa rukovodstvom Vojvodine, jeste. Došlo je do nesporazuma i do toga da televizija ne prenosi utakmicu Vojvodina – Brest Meškov što po Novosađane ima određene posledice s obzirom na njihove obaveze prema sponzorima – priča Mihailovski.
Kako je moguće da samo u Srbiji nisu rešena pitanja tv prenosa?
Agencija Sportska dimenzija nam je dosta pomogla prošle godine, čak i finansijski, pogotovo oko fajnal fora, ove godine nismo imali ugovor sa njima već smo prećutno pustili da se oni pozabave tim pitanjima, imali smo ideju da sve to ide preko Arene i Sport kluba, neki klubovi su sami dogovarali poput mog Vardara, Vojvodina to nije uradila iz neisustva. Jednostavno napravljena je greška, ali ne treba praviti dramu oko toga, svaki početak posla su porođajne muke… Eto mi smo tek prošle nedelje završili ugovor sa Gaspromom… Iz raznoraznih sitnica došlo je do nesporazuma, direktor Lige Ostojić se izvinio predsedniku Vojvodine Đukiću…
Đukić: Nisam zadovoljan
Dobio je izvinjenje, a šta kaže na celokupan ishod razgovora predsednik srpskog šampiona Milan Đukić?
Lično nisam zadovoljan, ali nisam ja klub. Videćemo šta će danas u 15 časova reći Upravni odbor. Pri tom moramo uzeti u obzir šta ćemo u slučaju da istupimo igrati, ali i da bismo time narušili dobre odnose sa RS Srbije – kaže Đukić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vojvodina odlučila: Ostajemo u SEHA ligi

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2013

Vojvodina nastavlja takmičenja u Gasprom Južni tok ligi, potvrdio je Upravni odbor šampiona Srbije u petak posle skoro dva sata većanja.. U saopštenju izdatom posle sastanka ističe se da Novosađani prihvataju odluke UO SEHA sa prekjučerašnjeg sastanka u Beogradu, kojom prilikom im se rukovodstvo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.