Venger: Mi smo pod većim pritiskom

Izvor: TV Arena Sport, 01.Okt.2014, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Mi smo pod većim pritiskom

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da je njegova ekipa pod pritiskom, jer mora da pobedi Galatasaraj u utakmici drugog kola Grupe D Lige šampiona.

˝Rano je pričati o pritisku, ali mislim da smo mi pod mnogo većim pritiskom do našeg rivala, jer smo izgubili prvu utakmicu u Ligi šampiona. Nismo tim porazom mnogo izgubili, ali mi moramo da pobedimo utakmice na domaćem terenu˝, rekao je Venger.

U Londonu će se u sredu uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << od 20:45h sastati Arsenal i Galatasaraj u utakmici drugog kola Grupe D Lige šampiona, uz direktan prenos na našem petom kanalu.

Na linku Sportske vesti uvek možete pronaći najnovije novosti iz sveta sporta

Posetite naše Facebook  i Twitter stranice

Obezbedite naš paket na vreme i pratite vaša omiljena fudbalska takmičenja.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   London

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Arsenala i Borusije

Izvor: Akter, 01.Okt.2014

Fudbaleri Arsenala pobedili su Galatasaraj sa 4:1, u utakmici drugog kola Grupe D u Ligi šampiona..Najzaslužniji za pobedu Arsenala bio je Dani Velbek koji je postigao tri gola, strelac za londonski tim bio je i Aleksis Sančes, dok je jedini pogodak za Galatasaraj postigao Burak Jilmaz iz jedanaesterca..."Tobdžije"...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.