Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Sećate li se Maradone sa Karpata? Ova golčina će vam osvežiti pamćenje! (VIDEO)

Najbolji fudbaler Rumunije svih vremena, ubraja se u najbolje fudbalere sveta u svojoj generaciji, poznat pod nadimkom, “Maradona sa Karpata” – Georgi Hadži.

U dresu Galatasaraja proveo je najveći deo karijere, navijači su mu dali nadimak “Komadant”.
Ostao je upamćen iz one legendarne ekipe Galatasaraja koja je osvojila Kup UEFA. 
Jedan od njegovih najlepših golova, postigao je u utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Lige šampiona protiv Monaka. Ovaj pogodak ubraja se u najlepše ovog takmičenja. 

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta
The post VREMEPLOV: Sećate li se Maradone sa Karpata? Ova golčina će vam osvežiti pamćenje! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VREMEPLOV: Te večeri ni Del Pjerova magija nije mogla da pomogne Juventusu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015

Sezone 1996/97, finale Lige šampiona, igrali su branilac trofeja Juventus i Borusija Dortmund. Nemci su u toj utakmici slavili rezultatom 3:1. . . Pri rezultatu 2:0, Del Pjero je postigao pogodak petom na mestralan način i Juventus vratio u igri, međutim to je kratko trajalo, rezervista Lars Riken...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.