VELIKI SKANDAL: Žestoka TUČA na treningu slavnog kluba! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI SKANDAL: Žestoka TUČA na treningu slavnog kluba! (VIDEO)

Neviđena šorka.

Fudbalerima Fejenorda ne cvetaju ruže u prvenstvu Holandije. Višestruki šampion zemlje Lala zauzima tek četvrto mesto u prvenstvu, sa čak 20 bodova zaostatka za liderom Ajaksom i 15 manje od drugoplasiranog PSV-a iz Ajndhovena, na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

U PLZENJU SPREMNI: Znamo ko nam je najveća pretnja iz Partizana (FOTO)

PADA REKORD! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evropski šampion dovodi NAJSKUPLJE pojačanje u ISTORIJI!

NASTAVLJA DA LUDUJE: O izjavi Super Marija BRUJI cela Rusija! (VIDEO)

Da među igračima vlada nezadovoljstvo, pokazao je poslednji trening kluba sa "Tiganja" (zvanični naziv "De Kajp"). Strasti su se uzburkale, posle duela defanzivca Svena van Beka i napadača Stivena Bergajsa.

Štoper Fejenorda ulizao je vezisti sa leđa, što je bio razlog da ovaj krene u fizički obračun. Došlo je do pesničenja, a tek kad su se umešali svi igrači i razdvojili ratoborne strane, strasti su se smirile. Nema sumnje da vinovnike incidenta čeka žestoka strana od rukovostva holandskog velikana.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DETONACIJA U SERIJI A: Bivši šampion DOVODI zvezdu španskog GIGANTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2018

Pregovori su u punom jeku...Fudbaleri Napolija gaze ka tituli u Seriji A. Klub iz grada pod Vezuvom drži lidersku poziciju na tabeli italijanskog šampionata, ali trener Mauricio Sari želi da još više ojača ekipu pred finiš takmičenja...NASTAVLJA DA LUDUJE: O izjavi Super Marija BRUJI cela Rusija!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.