Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA PONOVO KAŽNJAVA: Rusi bez jednog dela navijača u prvom kolu

Sledeće sedmice startuje grupna faze Lige šampiona, međutim Evropska fudbalska unija ne zaboravlja ‘grehe’ iz kvalifikacija.
U drugom kolu ruski tim Rostov dočekuje PSV, a prema naređenju UEFA, domaći tim će morati da zatvori sektor A1 na stadion Olimp koji prima oko 1500 gledalaca.
Iz UEFA nije tačno precizirano zbog koje situacije je Rostov kažnjen, jedino se navodi da su u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << rasistički ispadi u kvalifikacionom meču između ruskog tima i Ajaksa.
Takođe, fudbaler Rostova Fedor Kudrjašov suspendovan je na čak tri utakmice neigranja zbog direktno dobijenog crvenog kartona, upravo na utakmici sa Ajaksom.
The post UEFA PONOVO KAŽNJAVA: Rusi bez jednog dela navijača u prvom kolu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

UEFA kaznila Rostov zatvaranjem dela tribina

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2016

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas ruski Rostov zatvaranjem dela tribina za debitantsku utakmicu na domaćem terenu u Ligi šampiona zbog rasističkog ponašanja navijača na meču protiv Ajaksa...Kako se navodi u saopštenju, ruski klub za utakmicu protiv PSV-a 28....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.