Trener Totenhema: Real jeftino platio Bejla

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Totenhema: Real jeftino platio Bejla

Trener Totenhema Tim Šervud rekao je da je Real Madrid jeftino platio Gereta Bejla, koji je za rekordan transfer od 100 miliona evra prešao iz engleskog u taj španski klub.
(FOTO: AP)
Njegov transfer sada izgleda tako jeftino. Ako će Bejl Realu doneti Ligu šampiona, a čini se da hoće, onda je Real napravio dobar posao – rekao je Šervud, preneli su britanski mediji.
Bejl je prošle godine, poslednjeg dana letnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prelaznog roka iz Totenhema prešao u Real Madrid za rekordan transfer od 100 miliona evra.
Bejl je u petak prelepim golom doneo pobedu Realu u finalu Kupa kralja protiv Barselone (2:1). Šervud je rekao da je SMS porukom čestitao 24-godišnjem napadaču na prikazanoj igri u finalu, ali je kroz osmeh dodao da mu Bejl nije odgovorio na poruku.
Totenhem ove sezone postiže nešto slabije rezultate, trenutno se nalazi na šestom mestu na tabeli i gotovo sigurno neće uspeti da izbori mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Dajte mi Gereta Bejla i mislim da bismo bili ozbiljniji kandidati za osvajanje prva četiri mesta u Premijer ligi ove sezone. On je prošle godine od 21 postigao osam pobedonosnih golova za Totenhem i imao je devet asistencija. Kada biste taj učinak uračunali, sada bismo bili u drugačijoj situaciji – rekao je Šervud.
Želeo je da ode iz Totenhema. Kada fudbaler želi da napusti klub, vrlo je teško zadržati ga. Osim ako niste Liverpul, naravno – dodao je Šervud.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.