Tomas Miler nastavlja da piše istoriju Lige šampiona!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2015, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomas Miler nastavlja da piše istoriju Lige šampiona!

Prvotimac minhenskog Bajerna Tomas Miler uspeo je da uđe u istoriju Lige šampiona zahvaljujući pobedi koju je nemački sastav u utorak ostvario nad Olimpijakosom.

Nemački reprezentativac Tomas Miler (26) u utorak je ušao u istoriju Lige šampiona kao najmlađi fudbaler koji je stigao do 50 pobeda u elitnom takmičenju.

Napadač minhenskog Bajerna večeras je bio deo tima koji je savladao Olimpijakos rezultatom 4:0 čime je upisao svoju pedesetu pobedu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona.

Tomasu Mileru to je pošlo za rukom sa 26 godina, 2 meseca i 12 dana što je novi rekord elitnog klupskog takmičenja.

Ovaj rekord napadač Bajerna je upotpunio golom i asistencijom koje je upisao u ubedljivom trijumfu Bavaraca nad šampionom Grčke.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.