Roma nemoćna, Liga šampiona je predaleko, Milan postaje onaj pravi! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2020, 19:14

Roma nemoćna, Liga šampiona je predaleko, Milan postaje onaj pravi! (video)

Današnji program u Seriji A počeo važnom pobedom ''Rosonera''.

U utakmici 28. kola Serije A Milan je na ''San Siru'' savladao Romu sa 2:0 i tako se dodatno primakao mestu koje vodi na evropsku scenu. Istovremeno, Rimljani su se značajno udaljili od plasmana u Ligu šampiona, jer sada već osetno zaostaju za četvrtoplasiranom Atalantom.

Roma je počela konkretnije, imala je dva opasna pokušaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pretio je Edin Džeko, ali kako je meč odmicao, Milan je postajao bolji rival na terenu.

Prvo poluvreme je ipak proteklo bez golova, a rasplet u nastavku najavio je Ante Rebić u 76. minutu meča. Sve je počelo od greške Zapakoste, stvorila se potom gužva u petercu Rome, a Rebić iz dva pokušaja uspela nekako da nađe put do mreže - 1:0.

Rebić je odmah zatim zamenjen, ali to nije smetalo ''Rosonerima'' da pobedu učine i ubedljivijom.

Na ulasku u sam finiš, u 89. minutu, Smoling u svom kaznenom prostoru pravi prekršaj za najstrožu kaznu, oboren je Teo Ernandez, a siguran realizator sa bele tačke bio je Hakan Čalhanoglu - 2:0.

Naš reprezentativac Aleksandar Kolarov danas nije dobio priliku da zaigra u ekipi Rome.

Večeras se igra još pet utakmica u okviru 28. kola.

-

- Milan  -  Roma Резултати Уживо

-    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan u finišu slomio Romu, Evropa nije daleko

Izvor: RTS, 28.Jun.2020

Fudbaleri Milana savladali su na svom stadionu ekipu Rome sa 2:0 u meču 28. kola Serije A. . "Rosoneri" su napravili krupan podvig u borbi za mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za evropska takmičenja...Milan je savladao ekipu Rome, golovima Rebića i Čalhanoglua...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.