Real sa osam golova deklasirao Deportivo, ređale se majstorije Ronalda, Hamesa i Ćićarita

Izvor: Blic, 20.Sep.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real sa osam golova deklasirao Deportivo, ređale se majstorije Ronalda, Hamesa i Ćićarita

Fudbaleri Reala ostvarili su istorijsku pobedu protiv Deportiva sa 8:2, pošto su prvi put u španskom šampionatu postigli ovaj broj golova na gostovanju. Majstorije su vodile Madriđane do pobede, koju je začinio Ćićarito sa dva pogotka u završnici.

Vratili su fudbaleri Reala poverenje navijača na spektakularan način, prvo lekcijom Bazelu sa 5:1 u Ligi šampiona, a još gore je prošao Deportivo. Inspirisan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bio Kristijano Ronaldo, u 29. minutu je pravovremenim skokom i dobrim trzajem poslao loptu u mrežu, a nadovezao se Hames elegantnim udarcem sa levog boka nešto kasnije.

Kristijano Ronaldo je još jednom zatresao mrežu do poluvremena kada je kaznio nerezonsko istrčavanje golmana Luksa, a kanonada se nastavila posle penala Medunjanina za 3:1.

I rezervisti su imali veliki doprinos, Bejl je postigao dva gola, a kod jednog mu je asistirao Isko, samo tri minuta posle ulaska u igru umesto Luke Modrića. Motivacija nije nedostajala ni Ćićaritu, ušao je umesto Bejla u igru u 77. minutu i posle gola Ronalda za velikih 6:2, postigao je još dva za težak debakl domaćina.

Primera, 4. kolo:

Petak:

Elče - Eibar 0:2 (0:2)

(Garsija 3, Albentosa 42)

Subota:

La Korunja - Real Madrid 2:8 (0:3)

(Ronaldo 29, 41, 78, Hames 36, Bejl 66, 74, Ćićarito 88, 92)

18:00 Atletik Bilbao - Granada

20:00 Atletiko Madrid - Selta

22:00 Espanjol - Malaga

Nedelja:

12:00 Real Sosijedad - Almerija

17:00 Viljareal - Rajo Valjekano

19:00 Kordoba - Sevilja

21:00 Levante - Barselona

Ponedeljak:

20:45 Hetafe - Valensija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Istorijska osmica Reala: Ronaldo započeo kanonadu, Ćićarito dotukao Deportivo

Izvor: Blic, 20.Sep.2014

Fudbaleri Reala ostvarili su istorijsku pobedu protiv Deportiva sa 8:2, pošto su prvi put u španskom šampionatu postigli ovaj broj golova na gostovanju. Majstorije su vodile Madriđane do pobede, koju je začinio Ćićarito sa dva pogotka u završnici...Vratili su fudbaleri Reala poverenje navijača...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.