Koncert pijanistkinje iz Prokuplja povodom Međunarodnog dana muzeja

Izvor: JužneVesti.com, 16.Maj.2024, 11:46

Koncert pijanistkinje iz Prokuplja povodom Međunarodnog dana muzeja

Marija Timotijević, jedna od najpoznatijih prokupačkih pijanistkinja koja nikada nije zaboravila grad u kome je rođena, još jednom će za sve Prokupčane organizovati besplatan solistički koncert klavirske muzike na kome će izvoditi dela različitih stilskih epoha, od baroka do savremene umetničke muzike. Kao gost koncerta nastupiće i Marta Lepojević, nagrađivana učenica muzičke škole "Kornelije Stanković" u Prokuplju, a koncert je zakazan u muzeju “Toplice” u Prokuplju, u subotu 18. maja od 20 sati uz bespaltan ulaz za sve posetioce.
Marija naglašava da je uvek posebno zadovoljstvo kada svoj rad i umeće na klaviru može predstaviti...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Program Muzeja Jugoslavije za Međunarodni dan muzeja u subotu, ulaz besplatan

Izvor: Blic, 16.Maj.2024

Muzej Jugoslavije je pripremio raznovrstan program za subotu 18. maja kada se obeležava Međunarodni dan muzeja koji je ustanovljen sa idejom da promoviše ulogu i značaj muzeja u savremenom društvu. Muzej Jugoslavije biće otvoren za posetioce od 10 do 18 časova, a za individualne posete ulaz će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.