Pobeda Zenita nad Arsenalom u senci jubileja kapitena

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Zenita nad Arsenalom u senci jubileja kapitena

Fudbaleri Zenita upisali su pobedu nad Arsenalom iz Tule u devetom kolu ruske Premijer lige sa 3:1 (1:0) i napravili sjajnu uvertiru pred start Lige šampiona. Ipak, ono što ke sportsku javnost u Srbiji važnije od tri boda tima iz Sankt Peterburga je jubilej bivšeg kapitena “orlova” Branislava Ivanovića.
Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Inđiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a kvota MaxBeta na trijumf aktuelnog šampiona Srbije je 1.10.
Bane je protiv čete iz Tule odigrao stoti meč u dresu Zenita i na taj način postao deo istorije ovog kluba.
Domaćin je poveo već u petom minitu. Posle centaršuta Santosa iz slobodnog udarac, Dzjuba je bio najviši u skoku, zahvatio je loptu glavom i poslao je u mrežu – 1:0.
Mogao je šampion na vreme da duplirs prednost, ali je Serdar Azmun promašio penal u 22. minutu. Zaprsvo, uspešniji je iz ovog duels izašao golman gostiju, Levašov. Do poluvremena je ostalo 1:0.i
U nastavku meča, samo 11 mibuta kasnkje Arsenal je izjednačio posle šuta, Berkamova iz slobodnog udarca. Usledio je odgovor domaćih deset minuta kasnije, sa bele tačke. Ovoga puta je najstrožu kaznu izveo Azmun.
Tačku na ovaj susret stavio je Oleg Šatov u 88. minutu.

The post Pobeda Zenita nad Arsenalom u senci jubileja kapitena appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.