Nije zvanično, ali ako Zvezdu izbace iz LŠ...

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2018, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije zvanično, ali ako Zvezdu izbace iz LŠ..."

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis oglasio se povodom navodnog skandala oko nameštanja ishoda utaimice 2. kola lige šampiona između PSŽ i Crvene zvezde.

Ugledni "L'Ekip" je šokirao fudbalski svet informacijom da je neimenovani funkcioner srpskog prvaka pokušao da uplati 5.000.000 miliona evra na poraz crveno-belih sa pet i više golova razlike, a pored UEFA istragu je otvorilo i francusko pravosuđe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
I dok se igrači oba kluba čude na natpise "L'Ekipa" iz Napulja stiže informacija kakav bi epolog mogao da bude ukoliko se dokaže da je zaista neko pokušao da dobro zaradi na ubedljivom porazu tima iz Ljutice Bogdana.

"Ništa još nije zvanično, ali čuo sam da će u slučaju izbacivanja Zvezde, takmičenje u našoj grupi krenuti od nule," rekao je De Laurentis za italijanske medije.

Napoli je u 1. kolu grupe C Lige šampiona ofigrao nerešeno sa Crvenom zvezdom, dok je u drugom savladao Liverpul sa 1:0 i trenutno je lider sa 4 boda.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Predsednik Napolija bi da izbaci Zvezdu jer mu fale bodovi

Izvor: B92, 16.Okt.2018

Aurelio De Laurentis, predsednik fudbalskog kluba Napoli, prokomentarisao je navode da je bilo "nelegalnih radnji" u vezi sa mečom PSŽ – Crvena zvezda...Francuski "L’Ekip" je pre nekoliko dana objavio da je "visoki čelnik Zvezde" pokušao da uplati pet miliona evra na pobedu Parižana od pet i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.