Neverovatno šta UEFA sebi dopušta, na kraju je morala da izbaci Prištinu!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2020, 21:08

Neverovatno šta UEFA sebi dopušta, na kraju je morala da izbaci Prištinu!

Ni iz drugog pokušaja nije odigran meč između Linkolna i Prištine na Gibraltaru.

Ovaj duel trebalo je da bude odigran u okviru preliminarne faze kvalifikacija za Ligu Evrope, i to još pre tri dana, ali je ekipa Prištine doputovala na Gibraltar sa čak osmoricom zaraženih igrača.

Očekivalo se da će UEFA, kao i u slučaju Drite u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisati Prištinu administrativnim putem, ali je ovoga puta odlučila da napravi presedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i dozvoli predstavniku tzv. Kosova da jednokratno(?!) registruje nove igrače iz drugih klubova, da neke igrače po hitnom postupku vrati sa pozajmica, pa je zakazala novi termin utakmice za večeras u 18 časova.

Ali, ni to nije pomoglo Prištini, koja je večeras uspela da sakupi jedva 11 igrača, a spekuliše se da i među njima ima zaraženih, pa je UEFA, htela, ne htela, morala da otkaže ovaj duel. Tako ćemo ekipu Linkolna gledati u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo odložen meč – UEFA ipak izbacuje Prištinu

Izvor: B92, 22.Avg.2020

Meč između Linkolna sa Gibraltara i predstavnika tzv. Kosova Prištine ponovo je odložen...UEFA je nedavno napravila neverovatan presedan, pošto je dozvolila Prištini da sakupi igrače iz domaće lige, sa kojima će igrati meč protiv Linkolna...Ni toga neće biti i UEFA će na kraju izbaciti Prištinu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.