Izvor: Blic, 16.Maj.2024, 13:16

"OTKUD JOJ STAN NA VRAČARU, TO JE SVE MOJE?!" Miša Grof besan nakon što je Nikolina najavila da će mu na vrata doći sa policijom, otkrio šta se dešava sa PRESUDOM: "Spremio sam joj ručak"

Nikolina Pišek nedavno je saopštila da je sudskim putem dobila rešenje kojim joj se odobrava da uđe u stan na Vračaru gde je nekada živela sa suprugom Vidojem Ristovićem.
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Otkud joj stan na Vračaru, to je sve moje" Miša Grof progovorio o SUDSKOJ PRESUDI nakon što je Nikolina najavila da će mu doći sa POLICIJOM na vrata

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2024

Njih dvoje nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik. Miša tvrdi da jedva čeka da vidi dete i da bi voleo da zakopaju ratne sekire.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

(VIDEO) "KUPIO SAM JOJ KUĆU U HRVATSKOJ" Miša Grof otkrio da ga je Nikolina Pišek BLOKIRALA: "Čekao sam snajku ceo dan, imala je važnija posla"

Izvor: Blic, 16.Maj.2024

Nikolina Pišek nedavno je rekla kako joj svekar Miša Grof ne dozvoljava da uđe u stan na Vračaru, a sada Miša pred našim kamerama otkrio sve o odnosu sa voditeljkom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.