Na Folksvagen areni slavio Volfsburg

Izvor: TV Arena Sport, 06.Apr.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Folksvagen areni slavio Volfsburg

Da bi se plasirali u polufinale Lige šampiona, fudbaleri Reala moraće da u revanšu pruže i više od maksimuma. I u tom slučaju, definitivno neće zavisiti sve od njih.

Na Folksvagen areni - 2:0, u prvoj rundi četvrtfinala Lige šampiona!

Poneti velikom pobedom u "El Klasiku", igrači Reala dobro su počeli meč, stvorili nekoliko šansi, ali na drugoj strani terena ni na jedan način >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << nisu bili spremni za ono što su doživeli.

Volfsburg je napadao ciljano, planski i ostvarivao šta je Diter Heking zamislio. U 16. minutu, Kazemiro je faulirao Andrea Širlea za jedanaesterac koji je iskoristio Rodrigez, a samo sedam minuta nakon tog gola Arnold je na asistenciju Rikarda postavio konačnih 2:0.

Nervoza igrača Reala postala je vidljiva, pa je došlo i do koškanja na terenu. Dobro raspoloženje Madriđana iz "El Klasika" večeras je naglo splaslo i sudeći prema večerašnjoj utakmici - veliko je pitanje da li će biti popravljeno sledećeg utorka, u večeri revanša.

Pri kraju sezone u kojoj su gotovo sigurno još jednom ostali bez titule, igrači Reala biće na velikom testu.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.