Mrkela otvoreno u sudbini Milojevića u Zvezdi

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela otvoreno u sudbini Milojevića u Zvezdi

Pun emocija je bio Vladan Milojević posle pobede nad Olimpijakosom u Ligi šampiona. Zvezdin trener je pričao o svemu, a najmanje o utakmici. On je istakao kako su ga iz Grčke zvali pitajući ga da li će da bude smenjen. O sudbini trenera se izjasnio sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Svakodnevno razgovaram sa trenerom, kao i ostali iz kluba. Milojević uživa punu podršku, tako je bilo i pre okršaja sa grčkim timom. Niko od nas u Zvezdi nije imao primedbu na njegov rad, a pogotovo nismo razmišljali da ga smenimo. Sve što je Vladan pričao na konferenciji za novinare posle utakmice sa Olimpijakosom predstavlja reakciju na vesti u pojedinim medijima, ništa od toga nije došlo od kluba – rekao je Mrkela za Sportski žurnal.
Grčki mediji su tvrdili kako bi Milojević mogao da postane trener PAOK-a.
Zajedno smo sedeli u kancelariji i čitali vesti iz Grčke koji su se pozivali na naše medije i sami smo pročitali takvu informaciju. O svemu šro je Milojević govorio u utorak uveče moraćete, ipak, da pitate njega – jasan je bio Mrkela.


The post Mrkela otvoreno u sudbini Milojevića u Zvezdi appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Barselona našla naslednika Ernesta Valverdea

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

Koliko će Ernesto Valverde da se zadrži na klupi Barselone nije poznato. Ipak, ako ode Katalonci će na njegovo mesto najverovatnije da dovedu Argentinca Marsela Galjarda.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.