Barselona našla naslednika Ernesta Valverdea

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona našla naslednika Ernesta Valverdea

Koliko će Ernesto Valverde da se zadrži na klupi Barselone nije poznato. Ipak, ako ode Katalonci će na njegovo mesto najverovatnije da dovedu Argentinca Marsela Galjarda.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Trener River Plate je prvi izbor Barselone, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pišu španski mediji. Galjardo je ove godine vodio River do pehara u Kupu Libertadores, pošto je u finalu bio bolji od velikog rivala Boke juniors.
Valverdeu se stalno drma klupa. Prethodne dve sezone je osvajao titulu u Španiji, ali ne i u Ligi šampiona. Katalonce boli što su ispadali od Rome i Liverpula iako su na svom terenu sticali ubedljivu prednost. Ove sezone Barselona ima samo 13 bodova posle sedam kola u La ligi i zauzima četvrto mesto.
Galjardo ima ugovor sa Riverom do 2021. godine. On je u Evropi igrao za Monako i Pari Sen Žermern, a dres Argentine je oblačio 44 puta.


The post Barselona našla naslednika Ernesta Valverdea appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL Bokserski trener pretučen na merenju, meč otkazan (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

Svašta smo viđali na merenjima pred bokserske mečeve, ali se u Mičigenu dogodio pravi skandal. Ove subote su rukavice trebale da ukrste hrvatska bokserka Ivana Habazin i Amerikanka Klarisa Šilds. Zbog toga je u petak održano merenje na kojem je pretučen Ivanin trener Bašir Ali.. Kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.