Maksa raskida sa Astanom?

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksa 'raskida' sa Astanom?

Mladi reprezentativac Srbije uskoro bi mogao da završi saradnju sa šampionom Kazahstana i kao slobodan igrač krene u potragu za novim klubom.

Uprkos učešću u grupnoj fazi Lige šampiona šampion Kazahstana ne stoji najbolje sa finansijama zbog čega su pojedini igrači posegnuli za tužbama kako bi naplatili dugovanja i dobili "čiste papire".

Kazahstanski mediji podsećaju da je Žunior Kabananga napustio klub zbog dugovanja koje je Astana imala prema njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i navode da bi po istom scenariju uskoro mogli da odu Patrik Tvumasi i Nemanja Maksimović.

Srpski internacionalac navodno je tužio Astanu zbog neisplaćenih zarada pa bi vrlo brzo mogao da dobije raskid ugovora na štetu kluba čime bi dobio odrešene ruke u traženju nove sredine.

Kao slobodan igrač Nemanja Maksimović bi mogao da postane novi član bilo kojeg kluba iz zapadne Evrope, a poznato je da su se mnogi raspitivali za srpskog internacionalca.

Mladi reprezentativac je prethodnog leta doneo omladinskoj selekciji Srbije titulu prvaka sveta na Novom Zelandu, a nedugo zatim je golom u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona odveo Astanu u evropsku elitu.

Ukoliko bude dobio raskid ugovora nema sumnje da Nemanju Maksimovića očekuje kvalitetna ponuda sa zapada Evrope.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NEOČEKIVANA ŠANSA ZA ZVEZDU: Vraća se zlatni orlić?

Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2016

Da li će crveno-beli Grujićev odlazak nadoknaditi njegovim saigračem iz reprezentacije?. . . Nemanja Maksimović, nekadašnji omladinac Crvene zvezde, koji je klub napustio nakon što je odbio da na pripreme ode jer “ima zakazan vozački ispit”, uskoro će postati slobodan igrač, javlja “Sportski...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.