LUDI TIKET (-), sreda, 1.831.519 dinara: Najstariji klub na svetu napravio je veliku štetu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2014, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), sreda, 1.831.519 dinara: Najstariji klub na svetu napravio je veliku štetu

Da su fudbaleri Donkastera uspeli da savladaju Nots Kaunti, jedan kladilac iz Bora bi se doslovce obogatio

Dok su oči fudbalskog sveta bile uprte mahom ka poslednjem kolu Lige šampiona, jedan kladilac iz Bora je odlučio da sreću potraži na susretima u Engleskoj i u arapskom svetu i umalo da „ubode“ fantastičan dobitak od 1.831.519 dinara.

Čovek je na tiket stavio sedam parova i svugde tipovao kombinaciju 1&GG (da će domaćin pobediti uz najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jedan postignuti gol gostujuće ekipe) i to mu je prošlo na čak šest susreta. Pao je na najvećoj kvoti, pošto su fudbaleri Nots Kauntija, najstarijeg kluba na svetu, u okviru Liga trofeja slavili na gostovanju Donkasteru (trebalo da pobedi domaći sastav da bi tiket bio prolazan) i srušili sjajnu zamisao.

Ako je za utehu našem igraču, nije ostao praznih šaka, pošto je na osnovu MOZZART benefita "naplati promašaj" zaradio 100 puta veću sumu od uložene. Dakle - 10.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.