LUDI TIKET, sreda, 259.617 dinara:  Ono kad igraš sistem i pogodiš - sve!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, sreda, 259.617 dinara: Ono kad igraš sistem i pogodiš - sve!

Devet parova, na svakom 4+ i sjajan dobitak za kladioca s Banjice

Nema Lige šampiona, nema ni stresa. Poput kladioca iz Bora, kome su samo dva gola Donkastera nedostajala za fantastičan dobitak, jedan kladilaca iz beogradskog naselja Banjica odlučio je da zanemari utakmice poslednje runde elitnog kupa, sastavio tiket na kome nema ni Arsenala, ni Liverpula, ni Borusije Dortmund i - pogodio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Na njegovom meniju našlo se devet utakmica, koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko. škotski i engleski kupovi, Liga kup Mađarske, duel u prvenstvu Saudije Arabije... Jedino što ih spaja je činjenica da je svugde tražio goleadu. I igra 4+ mu je donela dobitak od blizu 260.000 dinara, pošto je sve utakmice prošao bez imalo napora, jer su golovi padali kao od šale.

Dobitak sjajan! A bio bi još veći da se nije ograničio na sistem 7/9 (imao je lufta da omane na dva meča), međutim, ne verujemo da se kaje zbog toga, jer je uvećao kućni budžet i na svega 200 uloženih dinara može bez problema da planira doček Nove godine. Čestitamo!

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUDI TIKET (-), sreda, 1.831.519 dinara: Najstariji klub na svetu napravio je veliku štetu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2014

Da su fudbaleri Donkastera uspeli da savladaju Nots Kaunti, jedan kladilac iz Bora bi se doslovce obogatio..Dok su oči fudbalskog sveta bile uprte mahom ka poslednjem kolu Lige šampiona, jedan kladilac iz Bora je odlučio da sreću potraži na susretima u Engleskoj i u arapskom svetu i umalo da „ubode“...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.