LŠ: Reakcije na žreb

Izvor: B92, 16.Mar.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Reakcije na žreb

Fudbaleri Barselone i Milana sastaće se u derbi meču četvrtfinala Lige šampiona, odlučeno je žrebom u Nionu.

Najprijatenije iznenađenje ove sezone APOEL imaće težak zadatak protiv madridskog Reala, minhenski Bajern igra sa Olimpikom iz Marseja, dok se Čelsi sastaje sa Benfikom.

Potencijalni 'El Klasiko' moguć je tek u finalu. Pobednik duela APOEL - Real Madrid igraće u polufinalu sa boljim iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meča Olimpik - Bajern, dok će drugi polufinalni par činiti pobednici dvomeča Benfika - Čelsi i Milan - Barselona.

Prvi mečevi igraju se 27.i 28. marta i 3. i 4. aprila, a revanši sedam dana kasnije. Prve utakmice polufinala na programu su 17.i 18. aprila, a revanaši 24. i 25. arpila. Finale Lige šampiona igra se 19. maja na stadionu Alijanc arena u Minhenu.

Liga šampiona, četvrtfinale:

APOELReal Madrid

Olimpik Marsej – Bajern Minhen

Benfika
Čelsi

MilanBarselona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Milan napada prvaka Evrope, "El Klasiko" moguć tek u finalu

Izvor: Sportal.rs, 16.Mar.2012

Određeni su i parovi četvrtine finala Lige šampiona. Žrebanje u sedištu Evropske fudbalske unije (UEFA) u Nionu vodili su generalni sekretar Đani Infantino i ambasador finala u Minhenu Paul Brajtner, a igraće APOEL - Real Madrid, Olimpik Marsej - Bajern, Benfika - Čelsi i Milan i Barselona.

Nastavak na Sportal.rs...

LŠ: Barsa protiv Milana u četvrtfinalu

Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Mar.2012

Fudbaleri Barselone i Milana sastaće se u derbi meču četvrtfinala Lige šampiona, odlučeno je žrijebom u Nionu.Najprijatnije iznenađenje ove sezone APOEL imaće težak zadatak protiv madridskog Reala, minhenski Bajern igra sa Olimpikom iz Marseja, dok se Čelsi sastaje sa Benfikom. Potencijalni...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Butragenjo: "Neće biti lako".

Izvor: B92, 16.Mar.2012

Funkcioner madridskog Reala Emilio Butragenjo izjavio je da će revanš na domaćem terenu biti velika prednost u dvomeču četvrtfinala LŠ sa Apoelom..."Prva utakmica će biti veoma teška pošto Apoel ima veliku podršku publike, ali revanš se igra na Santijago Bernabeu, što su uvek teški mečevi...

Nastavak na B92...

Riberi: Ne plašimo se nikoga

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Mar.2012

Igrač Bajerna iz Minhena Frank Riberi rekao je da se njegova ekipa ne plaši eventualnog susreta sa Real Madridom u polufinalu Lige šampiona ili sa Barselonom, u finalu.. – Neće biti problem ako se u nastavku suočimo sa Realom ili Barselonom. Ne plašimo se, mi smo Bajern. Ne krijemo se ni od koga...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.