Petak, 16.03.2012.

17:50

Butragenjo: "Neće biti lako".

Funkcioner madridskog Reala Emilio Butragenjo izjavio je da će revanš na domaćem terenu biti velika prednost u dvomeču četvrtfinala LŠ sa Apoelom.

Izvor: SO

Default images

„Prva utakmica će biti veoma teška pošto Apoel ima veliku podršku publike, ali revanš se igra na Santijago Bernabeu, što su uvek teški mečevi za naše rivale na evropskoj sceni“, izjavio je Butragenjo.

„Apoel je izbacio Lion u veoma uzbudljivom dvomeču, uspeli su da se izbore sa pritiskom i da prođu. Znaju da igraju takmičarski, tako da nam neće biti lako“, dodaje legenda ’kraljevskog’ kluba.

Ukoliko eliminiše Kiprane, Real će se u polufinalu Lige šampiona sastati sa boljim iz dvomeča Olimpik Marselja i Bajerna.

Predsednik APOEL-a Fivos Erotokritu rekao je da će duel njegove ekipe i slavnog Real Madrida biti veliki gozba za ljubitelje fudbala na Kipru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: