Košarkašice Šumadije protiv aktuelnih šampionki (nedelja, 20.45h)

Izvor: KGsport.info, 09.Dec.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Šumadije protiv aktuelnih šampionki (nedelja, 20.45h)

U 10. kolu Prve ženske lige Srbije, košarkašice kragujevačke Šumadije ugostiće sutra od 20 časova i 45 minuta u hali „Gordana Goca Bogojević“ Crvenu zvezdu, aktuelnog šampiona i trenutnog lidera na tabeli.
Jasno je da mlada ekipa Šumadije ima ulogu apsolutnog autsajdera u ovom susetu. Crveno-bele imaju maksimalan učinak u dosadašnjih devet kola i u Kragujevac dolaze sa jasnom namerom da taj pobednički >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << niz nastave.
Na drugoj strani, jedini kragujevački predstavnik u Prvoj ženskoj ligi Srbije ima dosta problema ove sezone. Ekipa je tokom leta silom prilika drastično podmlađena i prinuđena da se grčevito bori za opstanak. Šumadinke su u prethodnih devet kola upisale samo jedan trijumf, i to protiv Vršca kod kuće, tako da se trenutno nalaze na začelju tabele zajedno sa Vrščankama i košarkašicama subotičkog Spartaka.
Kragujevčanke će bez sumnje pokušati da pruže što jači otpor šampionkama, ali su njihove misli prevashodno usmerene na utakmice sa znatno lakšim rivalima, protiv kojih mogu da računaju na bodove spasa.
Foto: ŽKK Šumadija
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.