Kejn: Sjajno je pobediti na ovako teškom gostovanju

Izvor: B92, 24.Okt.2023, 21:16

Kejn: Sjajno je pobediti na ovako teškom gostovanju

Fudbaleri Bajerna ostvarili su i treću pobedu u sezoni Lige šampiona.

Bavarci su slavili u Istanbulu protiv Galatasaraja sa 3:1 (1:1) i tako sačuvali čelnu poziciju u A grupi.

Kingsli Koman u osmom, Hari Kejn u 73. i Džamal Musijala u 79. minutu bili su strelci za tim šampiona Nemačke.

"Zaista važna pobeda, ovo je uvek nezgodno mesto za gostovanje. Stadion gde navijači zaista guraju domaći tim. To nam je otežalo posao, posebno u prvom poluvremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U drugom smo bili smireniji, bolji na lopti i iskoristili smo šanse. Imati devet bodova iz dva meča je jako važno", kaže Hari Kejn.

Golgeter Bajerna postigao je 11. gol ove sezone za svoj novi tim.

"Prvi put sam igrao ovde. Čestitke navijačima Galatasaraja, ali i našim, napravili su sjajnu atmosferu. Zbog ovog se igra fudbal, uraditi posao u teškoj atmosferi, u velikim mečevima. Srećom, uspeli smo da izađemo iz svega sa pobedom", dodao je Kejn.

Kingsli Koman je izabran za igrača utakmice.

"Veoma napeto je bilo, nije bilo lako jer smo bili pod pritiskom. U drugom delu smo imali više prostora i zato smo dali više u nastavku. Volim ovakve atmosfere. Imate mnogo adrenalina i večeras je bilo sjajno. Lepo je dobiti nagradu za igrača meča, ali najvažnija je pobeda", zaključio je Koman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.