Kasiljas želi da završi karijeru u Realu

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2013, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasiljas želi da završi karijeru u Realu

Golman madridskog Reala Iker Kasiljas rekao je da želi da završi karijeru u „kraljevskom klubu”, iako mu je teško pala pauza od osam meseci koliko nije bio na golu Madriđana.
Kasiljas je branio u meču Lige šampiona protiv Kopenhagena, koji je njegov tim dobio sa 4:0.
– Dugo nisam braniio, ali i dalje želim da završim karijeru u Realu. Srećan sam što sam ponovo bio na golu u meču >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa Kopenhagenom. Bio sam malo nervozan jer mi nije bilo lako u proteklom periodu. Zahvalan sam treneru na ukazanom poverenju – rekao je Kasiljas.
Španski reprezentativac je pohvalio prvog golmana Reala Dijega Lopeza.
– Mislim da odlično brani. Svi dobijaju u ovoj situaciji, jer mi je najbitnije da Real pobeđuje. Lopez je u vrhunskoj formi – zaključio je Kasiljas.
Real se nalazi na prvom mestu B grupe Lige šampiona sa šest bodova iz dve utakmice.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kasiljas: Teško mi je kad ne branim, ali je najbitnije da Real pobeđuje

Izvor: Blic, 03.Okt.2013

Golman Reala Iker Kasiljas rekao je da želi da završi karijeru u "kraljevskom klubu", iako mu je teško pala pauza od osam meseci koliko nije bio na golu Madriđana...Kasiljas je branio u meču Lige šampiona protiv Kopenhagena, koji je njegov tim dobio sa 4:0..."Dugo nisam braniio, ali i dalje želim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.