Iker: Da završim karijeru u Realu

Izvor: B92, 03.Okt.2013, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iker: Da završim karijeru u Realu

Iker Kasiljas rekao je da želi da završi karijeru u Realu, iako mu je teško pala pauza od osam meseci, koliko nije bio na golu Madriđna.

Kasiljas je bio međustativama u sredu, u meču Lige šampiona protiv Kopenhagena, koji je njegov tim dobio sa 4:0.

"Dugo nisam braniio, ali i dalje želim da završim karijeru u Realu. Srećan sam što sam ponovo bio na golu u meču sa Kopenhagenom. Bio sam malo nervozan jer mi nije bilo lako u proteklom periodu. Zahvalan sam treneru na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ukazanom poverenju", rekao je Kasiljas.

Španski reprezentativac je pohvalio prvog golmana Reala Dijega Lopesa.

"Mislim da odlično brani. Svi dobijaju u ovoj situaciji, jer mi je najbitnije da Real pobeđuje. Lopes je u vrhunskoj formi", zaključio je Kasiljas.

Real se nalazi na prvom mestu B grupe Lige šampiona sa šest bodova iz dve utakmice

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iker: Da završim karijeru u Realu

Izvor: B92, 03.Okt.2013

Iker Kasiljas rekao je da želi da završi karijeru u Realu, iako mu je teško pala pauza od osam meseci, koliko nije bio na golu Madriđna...Kasiljas je bio međustativama u sredu, u meču Lige šampiona protiv Kopenhagena, koji je njegov tim dobio sa 4:0..."Dugo nisam braniio, ali i dalje želim da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.