Izvor: Blic, 26.Maj.2024, 22:42

Prvi rezultati lokalnih izbora u Budvi: Stranka premijera Spajića samo 7,2 odsto

U Budvi su danas održavani lokalni izbori na kojima je učestvovala devet izbornih lista. Pravo glasa na izborima imalo je 19.034 građana, koji su glasali na 28 biračkih mjesta. Iz OIK je saopšteno da je danas glasalo 58 odsto birača, što je manje nego na prethodna dva izborna ciklusa – 2020. i 2022.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DEBAKL PREMIJERA SPAJIĆA Prvi rezultati lokalnih izbora u Budvi: PES dobio samo 7,2 odsto glasova

Izvor: Blic, 26.Maj.2024

Prema prvim preliminarnim rezultatitima izborna lista Za budućnost Budve osvojila je ubedljivu većinu glasova na lokalnim izborima u Budvi sa osvojenih 25,4 odsto. Savez "Budva naš grad" (BNG) 23,3 odsto, DPS 20 odsto, Demokratska Crna Gora 10,7 odsto. GP URA ima 4,9 odsto, Evropa sad ima 7 odsto,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.