Izvor: Piplmetar.rs, 26.Maj.2024, 22:31

Vjeroučitelju optuženom za seksualno zlostavljanje učenica prijeti 135 godina zatvora

Opširnije
Kraće
Svijet B.B.
[ RTS ]
U Turskoj
Tužilaštvo u Adani podnijelo je tužbu protiv nastavnika vjerske kulture i etike u tom gradu zbog sumnji da je seksualno zlostavljao šest učenica, od kojih je jedna imala 12, a ostale 11 godina. Traži ukupnu kaznu zatvora od 135 godina. Djevojčice su u svjedočenjima ispričale da im je nastavnik dodirivao intimne djelove tijela dok su čitale molitve. Nastavnik je negirao krivicu.
Nastavnik vjerske kulture i etike u turskom gradu Adani osumnjičen je da je seksualno zlostavljao šest učenica, od kojih je najstarija imala 12 godina. Protiv njega je podneta tužba kojom se traži...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.