Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2024, 22:25

Na Kuli Beograd ispisana imena zemalja koje nisu glasale za Rezoluciju o Srebrenici

Na Kuli Beograd večeras su u znak zahvalnosti ispisana imena zemalja koje nisu glasale za usvajanje rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.
"Hvala vam, prijatelji! Ponosna Srbija i Srpska. Mi nismo genocidan narod", projektovana je poruka na Kuli Beograd.
Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je u četvrtak rezoluciju o Srebrenici sa 84 glasa za, 19 protiv i 68 uzdržanih glasova.
Za rezoluciju je bilo više uzdržanih i država koje su glasale protiv, ukupno, nego što ih je bilo za, odnosno za rezoluciju o Srebrenici glasalo je samo 43 odsto zemalja članica, dok je čak 57 odsto bilo protiv ili uzdržano....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"HVALA VAM, PRIJATELJI" Na Kuli Beograd ispisana imena zemalja koje nisu glasale za Rezoluciju o Srebrenici (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Maj.2024, 06:45

Na Kuli Beograd sinoć su u znak zahvalnosti ispisana imena zemalja koje nisu glasale za usvajanje rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.