Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2024, 22:25

GIK nije izdao ovlašćenje Udruženju Kreni-Promeni za domaćeg posmatrača

Gradska izborna komisija na 110. sednici, održanoj 26. maja 2024. godine, nije izdala ovlašćenje Udruženju Kreni – Promeni za domaćeg posmatrača za praćenje rada organa za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine Grada Novog Sada, raspisanih za 2. jun 2024. godine.
Naime, Gradska izborna komisija je utvrdila da je Marina Pavlić, zastupnik Udruženja Kreni – Promeni, ujedno i jedan od birača koja je potpisnik Sporazuma o obrazovanju Grupe građana za izbor odbornika Skupštine Grada Novog Sada, na osnovu kojeg je obrazovana Grupa građana Kreni – Promeni Novi Sad, podnosilac proglašene...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kreni-promeni bi da vode grad, a ne znaju da predlože posmatrače! Sasvim druga priča nastavlja sa optužbama da su heroji Bačulova falsifikovali potpise građana!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Maj.2024, 10:13

NOVI SAD – Gradska izborna komisija na svojoj 110. sednici, održanoj 26. maja 2024. godine nije izdala ovlašćenje Udruženju Kreni-Promeni za domaćeg posmatrača. Neverovatno je da grupa opozicionara želi da preuzme vođstvo i upravljanje gradom, a da ne znaju ko sme da bude posmatrač na izborima...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.