Hakimi doneo pobedu Borusiji u Pragu, postili napadači Genka i Napolija

Izvor: RTS, 02.Okt.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakimi doneo pobedu Borusiji u Pragu, postili napadači Genka i Napolija

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su na gostovanju Slaviju iz Praga, dok su Genk i Napoli remizirali bez golova, u utakmicama drugog kola Lige šampiona.
Nemački klub uspeo je da trijumfuje na stadionu "Sinobo" rezultatom 2:0, iako je domaćin imao više prilika.

Prvi pogodak postigao je desni bek Ašraf Hakimi, u 35. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << minutu, nakon fantastičnog solo prodora.
Nekadašnji igrač Real Madrida probio je po desnom boku, driblingom prevario čuvara i golmana, posle čega je ubacio loptu u mrežu.
Od tog trenutka obe ekipe su imale dobre šanse, Česi su više puta pokušavali, ali je mreža Romana Birkija ostala netaknuta.
Na kraju, trijumf je overio Hakimi svojim drugim golom.
Borusija se tako popela na prvo mesto grupe F sa četiri boda, tri više od Slavije, Intera i Barselone, koji se sastaju od 21 sat.
U duelu grupe E sve je prštalo u Belgiji, ali je okršaj Genka i Napolija završen najnepopularnijim rezultatom – 0:0.
Oba kluba bila su ofanzivna, uputila više od 15 udaraca ka protivničkom golu, ali bez uspeha.
Italijani su prvi sa četiri boda, Salcburg i Genk imaju po jedan, dok je Liverpul za sada bez bodova. Šampion Evrope od 21 sat dočekuje Nemce.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ - Nestvarni Hakimi pokorio Prag, Napoliju tek bod u Belgiji! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019

Italijani nisu opravdali ulogu favorita...Borusija Dortmund je uz dosta muke uspela da savlada Slaviju u Pragu rezultatom 2:0 u okviru drugog kola grupe F Lige šampiona...Iako Česi nisu imali sreće kada je u pitanju grupa u kojoj su još i Barselona i Inter, večeras su pokazali da neće biti nimalo...

Nastavak na Sportske.net...

HAKIMI POKORIO PRAG: Borusija Dortmund pobedila Slaviju! Kiks Napolija u Genku

Izvor: Kurir, 02.Okt.2019

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su večeras u gostima Slaviju Prag sa 2:0 u drugom kolu Grupe F Lige šampiona, dok su Genk i Napoli igrali nerešeno bez golova u Grupi E.

Nastavak na Kurir...

Maestro Tadić režirao pobedu Ajaksa na "Mestalji"!

Izvor: B92, 02.Okt.2019

Fudbaleri Ajaksa savladali su kao gosti Valensiju sa 3:0, u meču drugog kola grupe H Lige šampiona...Svih 90 minuta u redovima "kopljanika", kao kapiten, odigrao je Dušan Tadić, koji je zabeležio jednu asistenciju...Sjajni srpski reprezentativac imao je velikog udela u kompletnoj predstavi Ajaksa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.