LŠ - Nestvarni Hakimi pokorio Prag, Napoliju tek bod u Belgiji! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Nestvarni Hakimi pokorio Prag, Napoliju tek bod u Belgiji! (video)

Italijani nisu opravdali ulogu favorita.

Borusija Dortmund je uz dosta muke uspela da savlada Slaviju u Pragu rezultatom 2:0 u okviru drugog kola grupe F Lige šampiona.

Iako Česi nisu imali sreće kada je u pitanju grupa u kojoj su još i Barselona i Inter, večeras su pokazali da neće biti nimalo lako osvojiti već upisanu pobedu van terena.

Prvi je zapretio gost preko Sanča, da bi potom uzvratio Masopust čiji je udarac zaustavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Burki.

Usledio je pravi šou Ašrafa Hakimija u 35. minutu kada je sjajnom solo-akcijom po desnoj strani prvo prevario svog čuvara, a onda i zatresao mrežu nemoćnog Kolara.

Nisu se predavali domaćini koji su imali svoje šanse preko Kudele i Sevčika, ali je svaku dilemu oko pitanja pobednika otklonio sjajni Hakimi svojim drugim golom u 89. minutu minutu susreta.

Napoli nije opravdao ulogu favorita u Belgiji gde je sa Genkom remizirao bez pogodaka u grupi E.

Domaćin je izdržao velike nalete Napolitanaca u prvom poluvremenu koji su pretili preko Kaljehona i Milika, a do iznenađenja je mogao pred sam kraj meča kada je Hadži gađao pored desne stative.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.