HVAN: Navijači Zvezde zaslužuju da pobeđujemo u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 08:57

HVAN: Navijači Zvezde zaslužuju da pobeđujemo u Ligi šampiona

Crveno-beli poraženi od Lajpciga.

Vezni red Lajpciga “pojeo” je manevar Crvene zvezde u prvom pluvremenu na čelu sa In Bom Hvanom.

Zato ne čudi što je nemački predstavnik slavio u Beogradu 2:1 u četvrtom kolu G grupe Lige šampiona i plasirao se u osminu finala, dok crveno-belima ostaje da se u naredne dve runde bore sa Jang bojsom za treće mesto koje donosi “proleće” u Ligi Evrope.

- Moramo da pobedimo u narednom kolu u Bernu. To je veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izazov. Siguran sam da će biti naših navijača. Ako budemo igrali kao u drugomm poluvremenu protiv Lajpciga biće dobro. Neverovatan je osećaj igrati pred našim navijačima. Nije lako nikome da igra pred njima. Moramo da im vratimo na terenu, oni zaslužuju bolje. Svi igrači daju sve od sebe, ali to nije dovoljno. Nije dovoljno samo da igramo za Crvenu zvezdu. Bićemo srećni samo ako budemo pobeđivali i u Ligi šampiona – istakao je Hvan.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.