Dvojica važnih igrača Zvezde povređeni pred meč u Minhenu

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica važnih igrača Zvezde povređeni pred meč u Minhenu

Crveno-beli u sredu počinju takmičenje u Ligi šampiona protiv Bajerna na “Alijanc areni”. Posle reprezentativne pauze, svi igrači stavili su se pod komandu Vladana Milojevića.
Kvota u kladionici MaxBet na igru X2 na meču Bajern – Crvena zvezda je 8.00. Meč Lige šampiona igra se u sredu od 21 čas.
Lakše povreda imaju kapiten Marko Marin i novopečeni reprezentativac Srbije Marko Gobeljić. Oni će da propuste meč sa Inđijom u osmom kola Superlige, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << piše Sportski žurnal.
Alternativa za Gobeljića je Milan Gajić, međutim on nije ni licenciran za Ligu šampiona. Ukoliko ne bude bio spreman Gobeljić za meč Lige šampiona alternativa bi mogao da mu bude Miloš Degenek koji bi bio prebačen sa štopera na poziciju desnog beka, dok bi štoperski tandem u Minehnu mogli da budu Nemanja Milunović i Radovan Pankov. Reprezentativac Australije mogao bi u domaćem prvenstvu da odigra po desnoj strani terena kao proba pred dule sa višestrukim šampionom Evrope.
Ipak, u Ljutice Bogdana veruju da će Gobeljić i Marin da budu spremni za duel sa strašnim Baajernom,

The post Dvojica važnih igrača Zvezde povređeni pred meč u Minhenu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od 32 učesnika Lige šampiona od Crvene zvezde su trofejniji samo ovi klubovi!

Izvor: RTV Pink, 13.Sep.2019

Crvena zvezda u sredu, 18. septembra od 21 sat u Minhenu protiv Bajerna započinje novu misiju u Ligi šampiona.

Nastavak na RTV Pink...

Zvezdin problem, povređeni ključni igrači?

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019

Crvena zvezda će protiv Inđije svakako igrati bez dvojice bitnih igrača, a pitanje je da li će obojica biti spremni za Bajern...Problemi u Crvenoj zvezdi pred bitne duele u ovoj sezoni...Ekipa Vladana Milojevića ovog vikenda igra protiv Inđije, a u sredu igra protiv Bajerna u Minhenu...Ono što...

Nastavak na Sportske.net...

Linglong Super liga - Večiti se zagrevaju za derbi protiv Vojvođana, Lalat se vraća u Niš

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019

Predstojećeg vikenda se, nakon reprezentativne pauze, nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije..- derbi se igra u Nišu, Crvena zvezda dočekuje Indjuju, dok Partizan gostuje Proleteru...Derbi meč osmog kola Super lige Srbije igra se danas od 18.00 u Nišu gde domaći Radnički dočekuje...

Nastavak na Sportske.net...

AUSTRIJANCI SE ZAPITALI Zašto je Zvezda poklonila Stojkovića Rapidu?

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019

Da li je transfer Filipa Stojkovića zaista tako dobar za Rapid? Ovo pitanje su počeli da postavljaju austrijski mediji u petak, pošto je tu temu započeo tamošnji portal Krone.at.. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u subotu Inđiju, a kvota MaxBeta na trijumf aktuelnog šampiona Srbije je 1.10.. Pošlo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.