Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUSTRIJANCI SE ZAPITALI Zašto je Zvezda poklonila Stojkovića Rapidu?

Da li je transfer Filipa Stojkovića zaista tako dobar za Rapid? Ovo pitanje su počeli da postavljaju austrijski mediji u petak, pošto je tu temu započeo tamošnji portal Krone.at.
Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u subotu Inđiju, a kvota MaxBeta na trijumf aktuelnog šampiona Srbije je 1.10.
Pošlo se od teze – zašto je Crvena zvezda dopustila svom glavnom desnom beku da godinu dana pre isteka ugovora napusti klub bez obeštećenja? I to u trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kada je reprezentativac Crne Gore igrao u Ligi šampiona i tržišna vrednost prema specijalizovanom portalu Transfermarkt.de mu je procenjena na 3.000.000 evra.
Austrijanci su malo istraživali i saznali su za glasine da je Stojković prethodnih meseci vodio život koji baš i nije adekvatan za profesionalnog sportistu. Ovaj portal prenosi da je 26-godišnji defanzivac ljubitelj noćnog života i da je to nešto sa čime u Zvezdi nikako nisu mogli da se izbore.
Navodno, na kraju je trener Vladan Milojević prelomio i odlučio da praktično otpusti Stojkovića. Isti portal prenosi i izjavu fudbalera.
Da li ste ozbiljni?! Nikada nigde nisam imao probleme. Posle dve prelepe godine u Beogradu sam želeo nešto novo. Rapid nije korak nazad za mene – kazao je Stojković.
On još uvek nije debitovao za klub iz Beča, a ove sezone je odigrao četiri meča za Zvezdu. Tri u kvalifikacijama za Ligu šampiona i jedan u Superligi Srbije.

The post AUSTRIJANCI SE ZAPITALI Zašto je Zvezda poklonila Stojkovića Rapidu? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.