Zvezdin problem, povređeni ključni igrači?

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin problem, povređeni ključni igrači?

Crvena zvezda će protiv Inđije svakako igrati bez dvojice bitnih igrača, a pitanje je da li će obojica biti spremni za Bajern.

Problemi u Crvenoj zvezdi pred bitne duele u ovoj sezoni.

Ekipa Vladana Milojevića ovog vikenda igra protiv Inđije, a u sredu igra protiv Bajerna u Minhenu.

Ono što je već sada izvesno, piše "Žurnal", jeste da će dvojica bitnih igrača, Marko Gobeljić i Marko Marin, propustiti utakmicu protiv Inđije zbog povreda koje imaju.

Povrede nisu ozbiljne, ali su dovoljne da naprave problem Milojeviću pred bitan deo sezone Super lige i na početku Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Miloje pozvao na "zagrevanje" pred bitan deo sezone!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019

Vladan Milojević očekuje sutra lepu fudbalsku predstavu...Crvena zvezda je dobro iskoristila reprezentativnu pauzu, odmorila se i svi igrači su joj se vratili, a Vladan Milojević će sutra odlučiti da li će odmarati neke igrače za Ligu šampiona i u kom sastavu će tim nastupiti protiv Inđije..."Bila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.