Čeh: Prošla sezona je bila san, ovo sada je skoro noćna mora

Izvor: Blic, 21.Nov.2012, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeh: Prošla sezona je bila san, ovo sada je skoro noćna mora

Golman Čelsija Petr Čeh jedan je od retkih koji je na svim utakmicama šampiona Evrope bio na visini zadatka, ali to mu sada ništa ne vredi kada su "plavci" na korak od eliminacije iz elitnog takmičenja posle debakla od Juventusa (3:0).

Golman Čelsija je kratko prokomentarisao šta misli o trenutnoj situaciji.

"Prošle sezona Liga šampiona nam je bila kao san, a ovo sada liči skoro na noćnu moru i veoma razočaravajuće utiče na nas", rekao je Čeh odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon meča.

Čeh smatra da igra Čelsija nije bila toliko loša.

"Pokazali smo bolji duh nego u prethodnim utakmicama, imali smo nekoliko šansi u veoma teškom prvom poluvremenu. Ipak, promašaji su nas skupo koštali, Juve je imao sreće kod prva dva gol, ali zasluženo su pobedili. Znali smo pre meča da je sve bilo u našim rukama, sada to više nije slučaj i zaista smo tužni što je to tako", zaključio je Čeh.

Povezane vesti: Juve deklasirao Čelsi, prvak Evrope blizu eliminacije, sraman put do pobede Šahtjora! Iz minuta u minut: Juventus deklasirao Čelsi, sramotan trijumf Šahtjora! Ivanović: Meč sa Juventusom je kao finale za nas Seltik nokautirao Barsu, Junajted slavi reflektore, Čelsi u 94. presudio Šahtjoru! Nordsjeland šokirao Juve, Barsa se izvukla u 93. minutu, Šahtjorova lekcija Čelsiju!
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čeh: Liga šampiona bila san, a sad je noćna mora

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2012

Golman Čelsija Petar Čeh rekao je posle ubedljivog poraza svog tima od Juventusa sa 3:0, da je njegov tim pokazao bolji timski duh nego ranije, ali je izgubio čime je potpuno ugrozio dalji plasman u Ligi šampiona...Matiran tri puta u Torinu - Petar Čeh.. .."Mislim da smo pokazali bolji timski duh...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.