Dačić u Sremskoj Kamenici poručio budućim policajcima da štite građane i Ustav Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2024, 18:54

Dačić u Sremskoj Kamenici poručio budućim policajcima da štite građane i Ustav Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posetio je danas polaznike Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) i učenika Srednje škole unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" kojima je poručio da jake države nema bez jake policije i vojske i da znanje koriste u čuvanju ustavnog poretka, bezbednosti i stabilnosti zemlje i bespoštednoj borbi protiv kriminala.
'Vaš dolazak u MUP je od velikog značaja za unapređenje bezbednosti i reda u društvu. Donećete svežu energiju, ideje i motivaciju neophodne za napredak policijske službe", rekao je Dačić u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, u kojem se trenutno obučava 1.095 budućih pripadnika saobraćajne, granične i policije opšte nadležnosti....
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.