Čeh: LŠ bila san, sada razočaranje

Izvor: B92, 21.Nov.2012, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeh: LŠ bila san, sada razočaranje

Posle poraza od Juventusa (3:0), golman Čelsija Petr Čeh svestan je da je njegov tim na ivici ispadanja iz Lige šampiona.

"Mislim da smo pokazali bolji timski duh nego na prethodnim utakmicama, konačan rezultat je nesrećan. Prošle sezone Liga šampiona je bila san, sada je razočaranje. Realno gledajući, Juventus je veoma dobar tim i u poslednjem kolu treba mu samo bod, dok se Šahtjor već kvalifikovao i biće rasterećen".

Čuvar mreže Juventusa Đanluiđi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bufon priznao je da je njegov tim imao i sreće.

„Odigrali smo divnu utakmicu, bili smo jaki i pojedinačno i kao tim. Takođe, imali smo i sreće jer su i oni mogli da postignu golove, ali su i napravili nekoliko grešaka. Imamo šansu da prođemo dalje i nadam se da ćemo je iskoristiti“.

Šahtjor sada ima 10, Juventus 9, a Čelsi sedam bodova. Jedini scenario po kojem ’Plavci’ prolaze dalje jeste da u poslednjem kolu pobede Nordsjeland, a da Juventus izgubi od Šahtjora.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čeh: Prošla sezona je bila san, ovo sada je skoro noćna mora

Izvor: Blic, 21.Nov.2012

Golman Čelsija Petr Čeh jedan je od retkih koji je na svim utakmicama šampiona Evrope bio na visini zadatka, ali to mu sada ništa ne vredi kada su "plavci" na korak od eliminacije iz elitnog takmičenja posle debakla od Juventusa (3:0)...Golman Čelsija je kratko prokomentarisao šta misli o trenutnoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.