Bufon: Bili smo jaki individualno, i kao tim

Izvor: Blic, 21.Nov.2012, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon: Bili smo jaki individualno, i kao tim

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon nije mogao da sakrije oduševljenje posle ubedljive pobede nad Čelsijem, koja je italijanskog šampiona smestila u pol poziciju za prolazak u nokaut fazu Lige šampiona.

"Stara dama" je slavila sa 3:0 u petom kolu elitnog takmičenja, a ukoliko Juventus osvoji barem bod u Ukrajini, naći će se u osmini finala.

"Odigrali smo predivnu utakmicu, bili smo jaki individualno i kao tim. Imali smo i sreće, to se mora priznati, Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije postigao gol, a i načinili su neke nekarakteristične greške. Verujem da ćemo proći u dalju fazu", kaže Bufon.

Kvadvo Asamoa se složio sa Bufonom da je Juventus odigrao vrhunski meč.

"Znali smo da ćemo im naškoditi ako odigramo kako treba. Mi smo sjajan tim i detaljno smo prostudirali protivnika pre meča. Možda smo u drugom poluvremenu propustili više šansi nego što je trebalo, ali to sad i nije bitno", zaključio je Asamoa.

Povezane vesti: Čeh: Prošla sezona je bila san, ovo sada je skoro noćna mora Juve deklasirao Čelsi, prvak Evrope blizu eliminacije, sraman put do pobede Šahtjora! Iz minuta u minut: Juventus deklasirao Čelsi, sramotan trijumf Šahtjora! Ivanović: Meč sa Juventusom je kao finale za nas Seltik nokautirao Barsu, Junajted slavi reflektore, Čelsi u 94. presudio Šahtjoru!
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.