Blater: Britanski mediji misle da sam nemilosrdni parazit

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Okt.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blater: Britanski mediji misle da sam nemilosrdni parazit

Predsednik Svetske federacije (FIFA) Sep Blater izrazio je nezadovoljstvo kritikama britanskih medija na račun organizacije koju predvodi i njega lično.
(FOTO: Vikipedija)
Britanski mediji su, posle rasističkih uvreda upućenih Jaji Tureu na utakmici trećeg kola Lige šampiona između CSKA Moskva i Mančester sitija, kritikovali FIFAu i Blatera da se ne bore dovoljno protiv diskriminacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na stadionima.
– Možda oni misle da sam nemilosrdan parazit, koji sisa životnu energiju iz fudbala, neka vrsta ‘kuma’ u FIFA, bezdušan lažov. Mnogi mediji me napadaju poslednjih godina. Oni traže žrtvenog jarca. Svako može da vidi da ja nisam siledžija na vlasti, koji je u stanju da zastraši kritičare pogledom – rekao je Blater ruskim medijima.
Blater je kazao da se ne slaže sa Jajom Tureom koji je rekao da bi crni igrači trebalo da bojkotuju Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, ako se incidenti nastave.
– Nikad ne govorim o bojkotu Mundijala. To je najmasovniji planetarni događaj. Moramo se boriti protiv rasizma, a bojkot nije oružje u ovoj borbi – rekao je Predsednik FIFA.
Blater se nalazi na mestu predsednika FIFA od 1998. godine.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Blater: Britanski mediji misle da sam nemilosrdni parazit

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2013

Predsednik Svetske fudbalske federacije Sep Blater izrazio je nezadovoljstvo kritikama britanskih medija na račun organizacije koju predvodi i njega lično.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.