Bendtner dominirao, pogodio i Jevtović (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bendtner dominirao, pogodio i Jevtović (video)

Rozenborg se oporavio od ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Seltika.

Norveški šampion i glavni favorit da i ove sezone osvoji ligu, Rozenborg, danas je kao domaćin uspeo da savlada Kristiansund sa 4:1.

U 13. minutu je Heland uspeo odmerenim udarcem da savlada golmana gostiju, da bi u 39. minutu Bendtner iz penala uspeo da povisi rezultat.

U drugom poluvremenu za samo 2 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minuta videli smo dva gola, i kod oba je učestvovao srpski fudbaler Milan Jevtović. Ipak, prethodno je Bamba uspeo da smanji rezultat na 2:1.

Nekadašnji igrač Borca iz Čačka je prvo u 76. minutu šutirao, lopta se zatim odbila do Bendtnera koji je pogodio za 3:1, da bi samo minut kasnije srpski internacionalac uspeo da pogodi za 4:1 i da zapečati sudbinu protivnika.

Pogledajte u prilogu i poslednja dva gola na meču u kojima je učestvovao naš fudbaler.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rozenborg i Jevtović melju, Lord Bendtner pomaže (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2017

Srpski ofanzivac krunisao je golom dobru partiju protiv Kristijansunda..U Norveškoj ništa novo. Rozenborg nastavlja da melje, a Milan Jevtović da teroriše suparničke golmane. , u kojoj je tim iz Trondhajma slavio 4:1 (2:0) u okviru premijernog duela 18. kola prvenstva Norveške...Jevtović je zatresao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.